19. května 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Stejskalův návrat mezi tyče: S kluky jsme si vypomohli navzájem

Zranění, které nevypadalo ze začátku dobře, nakonec překonal a opět chytá. Vyškovský brankář Jan Stejskal byl u domácí remízy 0:0 s Líšní, jež byla jeho prvním utkáním po vynucené absenci. Jak se ohlíží za nelehkým obdobím, co říkal na svůj výkon i jak se aktuálně cítí?

„Podobný zápas s Líšní jako na podzim. Neproměnili jsme nějaké šance a musíme se teď připravit na baráž. Doufám, že během ní to odšputujem, přece jen tam to bude nejdůležitější,” podotkl vyškovský gólman po bezbrankové remíze.

Pro Stejskala šlo o první start po delší absenci, kterou způsobilo zranění. „Už nějakých 14 dnů jsem se cítil výborně. Musím poděkovat i fyzioterapeutům Slavie, že mi pomohli. Zranění nevypadalo ze začátku úplně dobře, dali mě dokupy a teď se cítím skutečně skvěle,” vyzdvihoval.

A co víc – vyškovský strážce se blýskl i několika povedenými momenty. „Něco tam bylo, ale od toho v bráně jsem. Těší mě, že jsem klukům pomohl. Obrana toho také dost zblokovala, takže si myslím, že jsme si spíše vypomohli navzájem,” doplnil Stejskal.

Celý rozhovor sledujte v přiloženém videu.


Více
Více
Více
Více