22. července 2024, Klub, foto: Michal Málek

Poděkování pro Lukáše Lahodného, klub se loučí i s Pavolem Ilkem

Ovace z drnovických tribun nepatřily v sobotu jen fotbalistům Vyškova. Ocenění za dlouholeté služby pro klub směřovalo také k záložníkovi Lukáši Lahodnému, který před sezónou zamířil do nového angažmá v Prostějově. Stejně tak MFK děkuje za skvělé výkony Pavolu Ilkovi, jenž po odchodu z Vyškova zamířil do Líšně.

Lukáš Lahodný téměř celou svou fotbalovou kariéru spojil právě s Vyškovem. V dresu MFK odehrál přes 200 zápasů, ve kterých zaznamenal 19 branek. Patřil tak k dlouhodobým členům osy týmu, přičemž nyní jeho další kroky vedou do Prostějova.

Dres MFK už neoblékne ani odchovanec Žiliny Pavol Ilko. Ten se do Vyškova přesunul z Blanska před první druholigovou sezónou MFK. V dresu bílého baletu vstřelil dvě branky a na pět jich nahrál, k čemuž potřeboval 93 soutěžních duelů. Jeho dalším působištěm se stal loni desátý tým tabulky SK Líšeň.

Oba fotbalisté byli součástí základní sestavy při historicky prvním startu MFK v profesionálních soutěžích, tedy u zápasu FK Dukla Praha – MFK Vyškov. Za veškerou odvedenou práci Lahovi i Paľovi náleží velké poděkování. Ať vám vyjdou všechny cíle, kterých si přejete dosáhnout!

Více
Více
Více
Více