1. října 2022, Kryštof Severa

Poskočí Vyškov na čelo? V cestě mu stojí rezerva Slavie

Vyškovský tým se po reprezenntační pauze vrací do hry. V rámci desátého kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zamíří do hlavního města, kde jej čeká rezerva pražské Slavie. Utkání startuje v neděli v 10:15.

Reprezentační přestávku musel Vyškov přečkat hned bez dvojice reprezentantů, dres Liberie oblékl Dweh Sampson, který naskočil do přátelského zápasu s Egyptem a roli třetího gólmana české reprezentační jednadvacítky si užil Antonín Kinský a byl tak u postupu v baráži přes Island.

Moravský tým čeká v desátém kole F:NL aktuálně předposlední tým tabulky, tedy SK Slavia Praha "B". Slavii se příliš nepovedl start do soutěži a z devíti kol získala osm bodů. Svěřence Marka Jarolíma tak nečeká nic jednoduchého a v dalších zápasech tak budou muset zabrat, aby se dostali mimo sestupové pásmo.

Nejlepším střelcem Slavie je tříbrankový Daniel Šmiga, jenž naskočil do sedmi zápasů letošního ročníku. Brankoviště nedělního soupeře Vyškova si zatím dělí dvojice Jan Sirotnník - Adam Dvořák, kteří odchytali pět, respektive čtyři duely. Čisté konto si ani jeden z nich nepřipsal.

Pikantní bude nedělní zápas zejména pro dvojici Kinský - Matys, kteří jsou ve Vyškově na hostování právě ze Slavie. Duel začíná ve sportovním areálu Na Chvalech v 10:15 a sledovat jej můžete zde.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov