9. září 2022, Kryštof Severa

Naváže Vyškov na domácí výhru? V cestě stojí Třinec

Tempo druhé nejvyšší soutěže je neúprosné. Vyškovské fotbalisty čeká osmé kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, ve kterém zamíří svěřenci Jana Trousila do aktuálně pátého Třince. Zápas začíná v sobotu 10. září v 10:15 a sledovat jej můžete pomocí platformy sporttotal.cz.

Aktuálně čtvrtý tým tabulky bude chtít na půdě svého tabulkového souseda pokračovat v nastaveném trendu a potvrdit domácí vítězství nad Karvinou. Tým okolo kapitána Michala Klesy zároveň bude chtít napravit svou bilanci proti Třinci, se kterým dvakrát v loňské sezóně prohrál. Doma 1:4 a venku 0:1.

„Celkově to je hodně poctivý a silový mančaft. Musíme se jim v tom přizpůsobit, a samozřejmě skladbou vlastní sestavy. Máme pět velmi dobrých menších fotbalistů, nemůžeme je však na takového soupeře použít všechny, jinak by nás Třinec překonal ze vzduchu,“ řekl před utkáním kouč MFK Jan Trousil.

Ten bude muset lehce pošetřit síly svého týmu, neboť v následujícím týdnu čeká Vyškov krom derby s Prostějovem (vstupenky můžete kupovat zde) také i pohárové střetnutí s Všechovicemi. Dá se tak očekávat, že kouč Trousil nevyužije oplnou sílu kádru. Zápas s Třincem začíná v 10:15 a sledovat jej můžete na sporttotal.cz.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov