2. září 2022, Kryštof Severa

Tempo F:NL je neúprosné. Do Vyškova míří Karviná

Anglický týden Vyškova pokračuje. Jízdní řád druhé nejvyšší soutěže posílá na Drnovický stánek exligový mančaft z horních pater tabulky - MFK Karviná. Zápas 7. kola F:NL začíná v sobotu v 10:15.

Vyškov po povedeném vstupu do sezóny v posledních dvou duelech nebodoval. Nejprve podlehl doma Líšni 1:2 a následně si odvezl z pražské Julisky porážku 0:2. Cíl pro třetí zápas v sedmi dnech je tak jasný. Semknout mužstvo a s ambiciózní Karvinou bodovat.

Během týdne opustili Vyškov hned tři hráči. Trojice Bakr, Traore a Lual se přesouvá na hostování do FK Blansko, kde budou sbírat větši herní využití. Trenér Trousil však má k dispizici i nadále poměrně široký kádr. V aktuální tabulce F:NL okupuje MFK Vyškov pátou pozici s deseti body za tři výhry a jednu remízu.

Karviná disponuje stejným bodovým ziskem a jen díky lepšímu skóre je o pozici výše. Tým vede Tomáš Hejdušek a společně se svými asistenty dosáhl s Karvinou v letošním ročníku tři výhry a jeden nerozhodný duel. Nejlepším střelcem sobotního soupeře Vyškova jsou dvoubrankoví střelci Mikuš, Bartl a Zedníček. Jistotou v bráně je prozatím Jiří Ciupa, jenž vychytal jedno čísté konto.

Sobotní duel tak výrazně prommluví do dění na čele tabulky, neboť vítěz zápasu se může dotáhnout na hodnotu třinácti bodů, což by aktuálně znamenalo poskočení na druhou pozici v soutěži. Zápas začíná v 10:15 v Drnovicích, vstupenky můžete kupovat online zde. V prodeji bude na pokladnách také bulletin, díky kterému se můžete zůčastnit poločasové tomboly.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov