23. března 2023, Redakce

MFK Vyškov má zbrusu nový web! Pojďte ho poznat blíže

Pokud čtete tyto řádky, určitě jste si všimli zásadní novinky – fotbalisté MFK Vyškov mají úplně nové webové stránky! Pojďte společně s námi prozkoumat, co jejich neokoukaná podoba přináší.

Hlavní devizou nového webu je přehlednost, kterou lze vidět kupříkladu na zpracování hlavního menu v horní části stránky napravo od klubového loga. U každé kategorie můžete po najetí kurzorem spatřit další jednotlivé záložky, díky nimž bude možné udržovat informační servis na vyšší úrovni než na předešlých stránkách.

Z článků vám hned na první pohled neunikne hlavní „plachta”, na které rotují tři nejaktuálnější a také nejdůležitější texty. Uniknout by vám ovšem neměly ani další novinky pod pásem, jenž vás upozorňuje na nejbližší utkání A-týmu Vyškova. Stačí přitom sjet ještě o kousek níže, abyste našli kompletní souhrn informací také k B-týmu či družstvům dorostu.

Klidně se ale pojďme vrátit ještě na minutku k hlavní navigaci v záhlaví webu. Kromě soupisek či tabulky FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se snadno a rychle prokliknete na fanshop, důležité kontakty nebo na odkaz umožňující zakoupit vstupenky na zápasy. Zkrátka všechno pěkně po ruce.

Za vývoj nového webu MFK Vyškov se patří poděkovat společnosti eSports.cz. Jestli tedy máte možnost, vyhraďte si chvilku času a všechna zákoutí našich stránek si pečlivě proklikejte. Pokud budete mít jakoukoliv zpětnou vazbu k webu, neváhejte se na nás obrátit – právě třeba prostřednictvím stránky Kontakty.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov