1. září 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Ohlasy trenéra a Svobody po utkání ve Varnsdorfu

Co říkal trenér Kameník a střelec gólu Svoboda po vítězství nad Varnsdorfem? Čtěte slova zástupců MFK Vyškov po třetí výhře z posledních čtyř střetnutí Chance Národní Ligy.

„Hodnocení bych rozdělil do tří částí. Zaprvé výsledek, s nímž jsme maximálně spokojeni. Druhá část zahrnuje to, jakým způsobem tým odpracoval zápas – za nasazení i přístup mu náleží velká pochvala. A zatřetí je potřeba pamatovat na herní kvalitu, ve které se stále musíme zlepšovat,” vyjmenoval trenér.

„Jsou to momenty v rozhodování, jež nám pořád dlouho trvá. Hrajeme míče do špatných prostor a potřebujeme více doteků, je to pomalé. Proto nás soupeř dostupuje a zavírají se nám okna, kterých bychom mohli využít. Těch věcí je celá řada,” doplnil Kameník.


K vítězství dopomohl mančaftu i Tomáš Svoboda svojí trefou na 1:0. „Bylo to štěstí. Chtěl jsem nastřelit prudký centr před vápno, naštěstí se balón zakroutil do brány a padl šťastný gól. V kabině ale klukům řeknu, že jsem to chtěl,” smál se obránce MFK.

Kromě toho Svoboda uznal sílu protivníka. „Věděli jsme, co nás ve Varnsdorfu čeká. Je těžké tady vyhrát, mně se to dnes povedlo vůbec poprvé za celou dobu, co hraju fotbal. Výsledku si vážíme a jsme rádi, že vezeme domů tři body,” těšilo Svobodu.

„Nálada v kabině je super. Když se nechytnou první dva tři zápasy, je to těžké, nicméně my jsme i nadále sbírali body. Věřím, že v tom budeme dále pokračovat a prodloužíme vítěznou vlnu,” uzavřel vyškovský fotbalista.

Více
Více
Více
Více