2. dubna 2023, Tadeáš Mima

K bodům jsme měli proti Dukle daleko, uvědomuje si kouč Trousil

Porážka z domácího prostředí bolí. Své o tom ví také trenér vyškovských fotbalistů Jan Trousil, jehož svěřenci nestačili v uplynulém kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na Duklu Praha.

„Po vítězství nad Líšní jsme chtěli body z venku potvrdit, jenže nepovedlo se. Každopádně si myslím, že k bodům jsme měli nejdále ze zápasů, které jsme dosud prohráli. Při podzimní porážce 0:2 na Dukle jsme si nepohlídali dvě situace, byť celkový výkon byl diametrálně odlišný. Hráli jsme dopředu a měli šance. Tentokrát to však bylo o tom, že jsme prakticky nepředvedli vůbec nic,” řekl kouč Jan Trousil.

Problémem bylo, že chyběla agresivita ve středu hřiště. „Nechodili jsme si pro balóny a nechávali jsme to na stopery, aby řešili situaci dlouhými míči, což bylo na Krcha s Peterkou strašně málo. Bayo se tam rval, jenže neměl vůbec podporu,” kroutil hlavou Trousil.

Vyškovští si zároveň ukazovali na videu silné standardky soupeře. A byl to právě rohový kop v samém závěru první půle, který nakonec rozhodl o výsledku utkání. „Nechali jsme si dát hloupý gól na 0:1 do kabin. Poločasová střídání sice pomohla a Dukla pak už nebyla tak silná uprostřed hřiště, ale sami jsme si nevytvářeli dostatek situací vepředu,” usoudil trenér.

Kompletní ohlasy po sobotním zápase najdete ve videu níže.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov