23. dubna 2023, Tadeáš Mima

Horáček: Vrátili jsme se do zápasu a chvilku měli i drtivý tlak

Vyškovští fotbalisté mají za sebou atraktivní zápas, v němž urvali remízu se slávistickým béčkem. Vedením mančaftu pro utkání byl pověřen Rostislav Horáček, který shrnul výsledek 2:2 na tiskové konferenci po konci duelu.

„Do zápasu jsme vstoupili trochu laxněji a byli jsme trošku pod tlakem. Slavia samozřejmě má kvalitní mužstvo, jež dokáže držet míč a být na něm silné, vykombinovat situace a chodit do přečíslení,” viděl Horáček hlavní přednosti soupeře.

Způsob hry Pražanů ovšem znamenal, že se postupně otevírala okénka pro vyškovské brejky. „Začali jsme mít převahu a vyrovnali jsme. Řekl bych, že poločas byl nastaven dobře, bohužel nás srazila penalta/nepenalta. V tuto chvíli nedokáži posoudit, jestli byla, či nebyla,” říkal Horáček bezprostředně po skončení utkání.

Podle prozatimního trenéra se však fotbalisté MFK vrátili do duelu perfektně. „Dali jsme krásnou branku a chvilku předváděli drtivý tlak. Remíza je nakonec zasloužená pro oba týmy. Občas jsme předváděli hurá fotbal a chtělo to trochu zkvalitnit defenzivu, jelikož ji vytvářelo méně hráčů, než by mělo,” vysledoval Horáček.

„Bylo by potřeba se více vracet, ale myslím si, že to je na další rozbor nového trenéra,” doplnil Horáček. Celé vyjádření z tiskové konference najdete ve videu níže.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov