13. července 2023, Klub

Ceny vstupenek a permanentek pro sezónu 2023/24

Do začátku soutěže zbývá ještě více jak týden, připravte se na sezónu a pořiďte si permanentní vstupenku na zápasy MFK. Kde je pořídíte, kolik budou stát a co jejím nákupem získáte se můžete dočíst níže.

Ceny permanentních vstupenek pro sezónu 2023/24:

Cena pro nové majitele permanentky Cena pro majitele permanentky z loňské sezóny
1 400,- 1 200,-

Majitelé loňských permanentek se při fyzickém prodeji prokáží permanentkou z loňské sezóny, kterou při nákupu odevzdají. Majitelé elektronických permanentek zadají při nákupu permanentky číslo své permice z loňské sezóny a započítá se jim sleva.

Permanentky můžete zakoupit online v síti TicketLIVE, nebo omezený počet fyzicky na pokladně v Drnovicích během přípravného zápasu se Skalicí. V týdnu před začátkem soutěže budou permanentky k dispozici v prodejně Infos.cz.

A jaké bonusy získá majitel permice? V ceně má samozřejmě domácí zápasy F:NL, pohárové zápasy a navíc při předložení permanentky v našem fanshopu získávají fanoušci nárok na slevu 10%. O dalších benefitech ještě jednáme s našimi partnery, ale už teď je jasné, že se permice na Vyškov prostě vyplatí.

Ceny vstupného pro sezónu 2023/24:

Kategorie Cena v předprodeji Cena v předprodeji (online)* Cena v den utkání (na stadionu) Cena v den utkání (online)
Zlevněné vstupné 105,- 100,- 120,- 115,-
Plné vstupné 125,- 120,- 140,- 135,-

*v případě nákupu on-line je nutné připočítat manipulační poplatek 5,-.

**Zlevněné vstupné platí pro děti do 15 let, majitele průkazů ZTP a seniory nad 60 let, svůj nárok na zlevněné vstupné musí návštěvník na požádání prokázat.

Předprodej vstupenek bude probíhat samozřejmě jak je zvykem v prodejně Infos.cz na ulici Dobrovského a také online v síti TicketLIVE.

Více
Více
Více
Více