21. července 2023, Klub

Liga začíná, do Vyškova míří Příbram

Druhá nejvyšší soutěž ve fotbale znovu roztáčí svá kola. Do Drnovic míří nevyzpytatelný soupeř v podobě Příbrami. Zápas začíná v sobotu v 10:15.

Čekání je u konce. Ligové zápasy v rámci druhé nejvyšší tuzemské soutěže je tady. V rámci prvního kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se do Drnovic podívá loňský účastník baráže - FK Příbram. Fanoušky v Drnovicích tak čeká zápas dvou barážistů.

Příbram před sezónou posílila o zajímavá jména. Krom Jakuba Nečase, který do Příbrami zamířil z brněnské Zbrojovky jde především o bývalého reprezentanta Josefa Hušbauera, který se vrací do republiky po působení na Kypru.

Vyškov má s Příbramí vyrovnanou bilanci. V první druholigové sezóně Vyškov v první vzájemném duelu zvítězil Na Litavce vysoko 4:1, odvetu v Drnovicích zvládla Příbram těsným rozdílem 1:0. Loňská sezóna byla ve znamení remíz, v Příbrami 1:1 a domácí zápas, který byl mimochodem první domácí zápas pro Jana Kameníka, přinesl remízu 2:2.

Utkání v Drnovicích startuje v sobotu 10:15. Vstupenky na zápas můžete kupovat v síti TicketLIVE. Na pokladnách na stadionu budete moci zakoupit také permanentní vstupenky. K dopravě na zápas můžete využít kyvadla. Autobus kyvadlové dopravy (Vyškov - Drnovice) odjíždí ze zastávky u bývalé zdravotní školy v Dědicích v 9:30 hodin. Další zastávky Dukla, Tyršova, Palánek, U podchodu (u kostela), nádraží ČD a u nemocnice.

Více
Více
Více
Více