27. července 2023, Klub

Potvrdí MFK domácí výhru? Svěřenci Jana Kameníka míří na Duklu

Vyškov míří na neoblíbenou půdu. V druholigové historii MFK nikdy nepřivezlo body z pražské Julisky a tuto bilanci bude určitě chtít napravit kouč Jan Kameník. Zápas startuje v pátek v 17:15.

2:1 a 2:0. Tak zní výsledky obou dosavadních duelů na pražské Julisce, ve kterých Vyškov figuroval. V domácím prostředí Vyškov jednou remizoval 1:1 a letos na jaře prohrál 0:1. Vzájemná bilance obou soupeřů tak nahrává spíše soupeři z hlavního města. Nicméně obě sezóny jsou již minulostí.

Vstup do letošní sezóny se oběma týmům povedl na výbornou. Vyškov doma porazil v souboji barážistů Příbram. Dukla zase v malém derby porazila rezervu Sparty. Svěřenci Petra Rady si celkem jasně poradili se svým soupeřem a díky vysoké výhře 4:1 se vyšvihli do prozatímního čela. Z něj je bude chtít zcela jistě sesadit Vyškov, který by rád prolomil nepříznivou sérii s Duklou a podruhé v sezóně bodoval.

Hráči MFK si budou muset dát pozor především na Jakuba Zeronika, jenž se v úvodním kole prosadil hned dvakrát a aktuálně vede tabulku ligových střelců. Vyškov bude určitě spoléhat na útočné duo Metsoko - Diallo, které hned několikrát zatopilo obraně Příbrami v prvním kole. Utkání startuje v pátek v 17:15, řídit jej bude trojice Jana Adámková – Jan Dohnálek, Petr Líkař a sledovat jej budete moci prostřednictvím ČT Sport.


Více
Více
Více
Více