29. července 2023, Kryštof Severa, foto: Jiří Sláma

Jan Kameník: Za druhou půli jsme si výhru zasloužili

Vyškovský lodivod musí být po startu soutěže spokojený. Bodové konto MFK ukazuje hodnotu 6, tedy plný počet bodů. Po utkání na Dukle se rozpovídal nejen o úspěšném vstupu do sezóny, ale také o menším konfliktu s koučem Radou a také o nadcházejícím zápase s Kroměříží.

„Výsledková spokojenost jednoznačně panuje. Získali jsme šest bodů, takže jsme za to rádi. Ta hra má pořád ještě pasáže, se kterými nejsme spokojeni. Obzvlášť v prvním poločase, který nám moc nevyšel,“ zahájil pozápasové hodnocení kouč MFK. „Ve druhém jsme se zvedli a za tu druhou půlku jsme si vítězství zasloužili. Stejné pasáže jsme měli i v tom prvním utkání, kde prostě najednou propadneme, máme hluché místo a nedržíme balón a jednoduše jej ztrácíme,“ dodal jednačtyřicetiletý trenér.

„Těchto věcí se musíme vyvarovat a být mnohem kompaktnější. Týmy, které chtějí být úspěšné si tu svoji výkonnost držet celý zápas a my jsme rádi za získané body, ale ve hře stále vidíme věci, které nejsou v pořádku," řekl v rozhovoru Jan Kameník. Celý ohlas najdete ve videorozhovoru níže.

Více
Více
Více
Více