12. srpna 2023, Tadeáš Mima

Domácí zápas se Sigmou B se blíží! Máte už lístky?

Po necelých dvou týdnech se druholigový fotbal opět vrátí do Drnovic. Vyškovští fotbalisté vyhlíží pondělí 14. srpna, kdy doma od 17.30 hostí béčko Sigmy Olomouc. Tento souboj byste si rozhodně neměli nechat ujít, vstupenek je stále dost!

Pro hráče MFK není větší odměny než zaplněného stadionu v Drnovicích. Svatostánek, kde svěřenci kouče Jana Kameníka jsou doma, oplývá neopakovatelnou atmosférou a historií. Svedla se tam řada velkolepých soubojů, na něž Vyškov svojí účastí ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE navazuje.

V nové sezóně hostily Drnovice zatím dva zápasy, přičemž oba z nich dopadly vítězně. Nejdříve MFK zdolal Příbram 2:1, načež si smlsl na Kroměříži pěti góly. Poprvé na stadion dorazilo 860 fanoušků, podruhé dokonce 1 050. A taková mohutná podpora se na výkonech hráčů již viditelně projeví.

Vyškov má vynikající úvod ročníku, když z úvodních čtyř kol ani jednou neprohrál. Na kontě má solidních deset bodů a patří mu velice příjemná druhá pozice tabulky. Mužstvo navíc v týdnu postoupilo do druhého kola MOL Cupu a zdá se, že je připraveno solidní rozpoložení potvrdit znovu.

Proto neváhejte a kupte si vstupenky na pondělí 14. srpna právě teď! Proti rezervě olomoucké Sigmy se začíná od 17.30, kompletní nabídku lístků pro tento zápas najdete v odkazu ZDE.

Více
Více
Více
Více