22. srpna 2023, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Blíží se další domácí duel! Přijďte do Drnovic na Spartu

Pořádná fotbalová bitva se chystá na tento víkend. Hráči MFK Vyškov se znovu představí před domácím publikem na stadionu v Drnovicích, kam přijede rezerva Sparty Praha. Souboj se uskuteční v sobotu 26. srpna v tradičním čase od 10.15.

Se Spartou to bývá vždycky zápas napěchovaný zajímavými momenty. A velmi často padá spousta gólů. Od postupu Vyškova do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přijeli sparťané do Drnovic dvakrát, přičemž v těchto zápasech padlo dohromady devět gólů. Takovou podívanou si zkrátka nemůžete nechat utéct.

Naposledy z toho bylo vítězství 3:1 po trefách Vintra, Lacíka a Kanakimany. Všichni tito borci stále nosí vyškovský dres a dá se očekávat, že budou pořádně hladoví po úspěchu i tentokrát. Navíc v aktuální sezóně chodí na stadion fantastické návštěvy – nejdříve 860, potom 1 050 a minule dokonce 1 520 fanoušků.

Ve chvíli, kdy se zaplní tribuny a celé Drnovice bouří, naskakuje všem na stadionu husí kůže. Nejen diváky, ale i samotné hráče pohltí elektrizující atmosféra a podávají ještě lepší výkony než kdykoliv předtím. U toho prostě musíte být, abyste to zažili.

Vstupenky jsou již nyní k dispozici v online předprodeji. Zakoupit je můžete v odkazu ZDE. Věříme, že se v sobotu 26. srpna potkáme přímo na místě. Začíná se jako vždy v 10.15. Přijďte tak i vy a staňte se opět součástí velkolepého fotbalového zážitku.

Více
Více
Více
Více