28. srpna 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Bitva neporažených! Pohár staví Vyškovu do cesty Zlínsko

Fotbalisté Vyškova bojují v tomto týdnu na více frontách. Ještě před ligovým výjezdem do Chrudimi absolvují druhé kolo MOL Cupu, které přinese zápas na půdě FC Zlínsko. Bitva v Otrokovicích se plánuje od úterních 17.30.

Vyškov půjde do měření sil poté, co si o víkendu připsal parádní vítězství 3:1 nad béčkem Sparty. Ještě o poločase přitom bylo skóre veselejší pro hosty, nicméně otočka ve druhé půli všechno změnila. I díky těmto třem bodům patří MFK čelo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Předešlé vystoupení v poháru však takto přesvědčivé nebylo. Vyškov zkraje srpna neměl vůbec lehkou práci v Hodoníně, kde vydřel postup až po penaltách. „Utkání se Zlínskem bereme zcela vážně. Stejně jako ligu. Poučili jsme se z duelu s Hodonínem, jenž jsme nezvládli podle představ,” uvedl trenér Jan Kameník.

Vyškovský kouč tak ujišťuje, že zápas s účastníkem MSFL rozhodně nikdo nebere na lehkou váhu. „Jsme maximálně koncentrovaní a s veškerou vážností se připravujeme, jako by šlo o ligové utkání,” zdůraznil Kameník.

Zlínsko, které je stále nejspíš známější pod svým bývalým názvem Otrokovice, zatím v této sezóně válí. Stejně jako Vyškov čeká na přemožitele, přičemž v lize dosud ani jednou neinkasovalo. Jedinou trefu inkasovalo Zlínsko v předešlém kole poháru, kde ovšem vyřadilo Frýdek-Místek 3:1.

Obhájí Vyškov pozici papírového favorita a zdolá velmi nepříjemného protivníka? Těžké střetnutí je na programu v úterý 29. srpna, a to od 17.30 na stadionu v Otrokovicích. K dispozici by měl být textový online přenos.

Více
Více
Více
Více