7. září 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Vyškov vyplní pauzu přátelákem, širší kádr pojede do Kroměříže

Reprezentační pauzu si fotbalisté Vyškova ozvláštní herním programem. Ve čtvrtek 7. září se MFK představí na stadionu v Kroměříži, kde nastoupí proti tamní Hanácké Slavii. Střetnutí odstartuje v 17 hodin a budete ho moci sledovat živě.

Hned šestice hráčů Vyškova, o nichž jsme informovali v článku ZDE, aktuálně plní reprezentační povinnosti. Do Kroměříže tak zamíří i členové širšího kádru mužů. „Chtěli bychom po domluvě s mládežníky zapojit některé kluky. Další hráči budou na zkoušce, takže kádr se nám tímto trochu rozroste,“ řekl trenér Jan Kameník.

Utkání tak bude příležitostí vidět v zápasovém tempu i hráče, kteří v dosavadním průběhu ročníku nastupovali spíše sporadicky nebo vůbec. Pro trenérský štáb půjde jednoznačně o perfektní možnost, jak získat důležité poznatky do nadcházejících soutěžních duelů.

Měření sil se plánuje na čtvrtek 7. září od 17 hodin na stadionu Jožky Silného v Kroměříži. Pro všechny fotbalové příznivce navíc bude připraveno živé vysílání přímo z místa střetnutí. Najdete ho ZDE.

Více
Více
Více
Více