18. září 2023, Klub, foto: MIchal Málek

Exkluzivní dokument! Sledujte MFK Vyškov: On the Edge 2022/2023

Zajímá vás pěkně zblízka, jak vypadala cesta fotbalistů Vyškova až do baráže o postup do nejvyšší soutěže? Uplynulý ročník pro vás shrnuje dokument přímo z produkce klubu MFK Vyškov: On the Edge 2022/2023. Co v něm všechno zjistíte?

Po podzimu byli Vyškovští na druhé příčce tabulky a zdálo se, že útok na postup do FORTUNA:LIGY bude samozřejmostí. Na jaře se však situace zamotala, přišla nepříznivá série výsledku, změnil se i realizační tým… Nejen to, jak se mužstvo vrátilo zpět na vítěznou vlnu, představuje toto exkluzivní video.

Dokument trvá 45 minut, tedy stejně jako jeden fotbalový poločas. Objevují se záběry z první půlky sezóny, jejích následného pokračování, nejrůznější rozhovory i zákulisí barážového dvojzápasu se Zlínem. Kompletní seznam tvůrců je potom uveden v závěrečných titulcích.

„Přestože nebylo možné se vyhnout některým technickým nedokonalostem, věřím, že na výsledné dílo může být klub hrdý a třeba se jednou stane i historickým pramenem, z něhož bude možné dále čerpat. Děkuji moc všem za spolupráci, poskytnuté obrazové materiály i za podporu při tvorbě,“ uvedl tvůrce dokumentu Tadeáš Mima.

Veřejná premiéra MFK Vyškov: On the Edge 2022/2023 se uskutečnila v pondělí 18. září ve 20 hodin na YouTube kanálu klubu.


Více
Více
Více
Více