2. října 2023, Klub, foto: Michal Málek

Fotbalový podzim! Získejte vstupenky na Vyškov za bezkonkurenční cenu

Unikátní nabídku si pro vás, fanoušky, nachystal MFK Vyškov do zbývajících zápasů podzimní části sezóny! V rámci předprodeje si můžete zakoupit lístky na následující tři utkání za zvýhodněnou cenu, díky níž vás vyjde jeden zápas na necelých 85 korun.

Žižkov, Opava a Dukla Praha. To jsou poslední tři soupeři, které přivítají vyškovští fotbalisté před zimní přestávkou doma na stadionu v Drnovicích. A vy máte jedinečnou příležitost být u toho za bezkonkurenční cenu.

Vstupné na všechny tři duely můžete získat právě teď v kompletním balíčku, a to za bezkonkurenčních 250 korun. V přepočtu tak zaplatíte za jedno utkání 83,3 korun, zatímco za lístek v předprodeji na jednotlivý zápas by dospělý zaplatil 120 korun. Ženy, děti a senioři pak mají standardně předprodej za 100 korun, takže balíček se jednoznačně vyplatí úplně každému návštěvníkovi. Při porovnání s cenami vstupenek přímo na místě potom vychází balíček jako ještě mnohem výhodnější volba.

A co víc, určitě se bude na co dívat. MFK Vyškov je v podzimní fázi FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY skutečně rozjetý a už nyní má na kontě spoustu krásných výsledků. Uspěl například i na hřišti Zbrojovky Brno, jež platí za jednoho z hlavních favoritů na postup do první ligy.

Po zásluze se tak Vyškovští nachází na čele soutěže, kde drží náskok před druhou Duklou Praha. Právě s tímto protivníkem se navíc utkají na závěr podzimu doma, což slibuje pořádně třaskavý souboj o nejvyšší umístění. Spatřit můžete řadu skvělých fotbalistů, kteří patří do sestav svých národních týmů

Nabídku můžete využít právě teď! Balíček Fotbalový podzim seženete za fantastickou cenu ZDE, přičemž hned v sobotu 7. října zavítáte do Drnovic na první střetnutí z předplacené série. Od 10.15 se totiž představí svěřence kouče Jana Kameníka proti Viktorii Žižkov. Neváhejte a zajistěte si své místo na všechny nadcházející bitvy.

ZÍSKEJTE BALÍČEK VSTUPENEK ZDE

Více
Více
Více
Více