9. prosince 2023, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Zimní příprava MFK: kdy začne a co čeká Vyškov za přáteláky?

Již brzy se fotbalový kolotoč opět rozběhne na rychlejší úroveň. Krátce po Novém roce se znovu sejdou fotbalisté Vyškova, aby zahájili společnou část zimní přípravy před druhou půlkou FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Jaké plány vyhlíží MFK v následujících týdnech?

Klíčovým datem je pátek 5. ledna, kdy se uskuteční oficiální zahájení přípravy. Kromě tréninků se počítá také se sérii přátelských soubojů, jichž bude celkově šest. Poprvé se Vyškovští představí v sobotu 13. ledna, kdy se venku stane jejich protivníkem účastník první slovenské ligy MFK Skalica. Do konce měsíce pak svěřenci kouče Jana Kameníka stihnou ještě venkovní duely s Baníkem Ostrava (20. ledna) a Zlínem (27. ledna).

Zbývající trojice střetnutí proběhne v únoru. Konkrétně 3. února se pojede do Trenčína, doma na umělce se ukáže Vyškov ve středu 7. února od 17.30 proti Blansku a zápasový rozpis zakončí bitva s dalším slovenským rivalem Spartakem Myjava (24. února). V plánech nechybí ani společné soustředění, na které mužstvo vyrazí v termínu 10.–17. února.

Krátce po posledním přáteláku již začne jarní fáze FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Vyškov jakožto tým, jenž obsadil první příčku po podzimní části, znovu vstoupí do ostrých bojů v sobotu 2. března na horké půdě nováčka z Kroměříže.

Rozpis přátelských zápasů v zimní přípravě

DatumUtkání
sobota 13. lednaMFK Skalica – MFK Vyškov
sobota 20. lednaFC Baník Ostrava – MFK Vyškov
sobota 27. lednaFC Zlín – MFK Vyškov
sobota 3. únoraAS Trenčín – MFK Vyškov
středa 7. únoraMFK Vyškov – FK Blansko
sobota 24. únoraTJ Spartak Myjava – MFK Vyškov
Více
Více
Více
Více