14. ledna 2024, Tadeáš Mima, foto: Adam Stloukal

Kameník po Skalici: Utkání splnilo svůj účel, z kluků sálala energie

První přípravné utkání přineslo trenérskému štábu mnoho poznatků. Spokojen byl také kouč vyškovských fotbalistů Jan Kameník, který popsal sobotní vítězství 1:0 na půdě slovenského MFK Skalica.

„Zápas naplnil naše očekávání. Potkali jsme se s kvalitním soupeřem z první slovenské ligy, rozložili jsme herní zátěž a víceméně všichni hráči si zahráli jednu půlku, někteří i malinko déle. Budu doufat, že jsme střetnutí přežili ve zdraví,” říkal v sobotu po vydařeném souboji trenér Jan Kameník.

Vyškov se ujal vedení v první půli a až do konce ho nepustil. „V prvním poločase se nám dařilo o trochu víc, ve druhé části jsme častěji ztráceli míče a nedrželi jsme balón tolik pod kontrolou. Zase jsme si ovšem vyzkoušeli jiné věci, jež se nám budou hodit. Získali jsme cenný materiál do další práce,” vyzdvihl vyškovský kouč.

„Chválím všechny kluky za to, jak první zápas přípravy odpracovali – byla z jejich strany znát energie. Něco se podařilo více, něco méně, je však potřeba upozornit, že do hry naskočili i noví hráči, kteří se s námi teprve seznamují. Utkání každopádně splnilo svůj účel,” těšilo Kameníka.

Více
Více
Více
Více