16. ledna 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Druhý přípravný souboj: Vyškov poměří síly s bratislavským Slovanem

Prestižní střetnutí vyhlíží fotbalisté MFK. Na Vyškov čeká atraktivní souboj s historicky nejúspěšnějším slovenským klubem, co se týče ligových titulů – s ŠK Slovan Bratislava. Hraje se již ve středu na hřišti tréninkového centra v Brněnských Ivanovicích.

Po sobotním vítězství 1:0 ve slovenské Skalici přichází další výzva pro MFK Vyškov. Podzimní lídr FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY půjde do bitvy se Slovanem Bratislava, jenž po první půli sezóny vede nejvyšší soutěž na Slovensku.

Pro svěřence Vladimíra Weisse st. půjde o zápasovou premiéru v této zimní přípravě. Naposledy se herně představili před měsícem, kdy se rozloučili s podzimní fází ročníku výhrou 2:1 nad Dunajskou Stredou. Nyní se ukáže, zdali belasí navážou přesně tam, kde v prosinci skončili.

Vyškov bude pokračovat v testování nových jmen, která se ke kádru připojila v uplynulých dnech. Zároveň půjde o další skvělou příležitost, jak dostat všechny hráče ze soupisky zpět do zápasového tempa.

„Myslím si, že je to pro nás skvělá prověrka. V momentě, kdy s námi chce hrát takový tým, a navíc je ještě ochotný přijet, je to pro nás dobrá vizitka,“ podotkl již dříve trenér Jan Kameník.

Střetnutí se uskuteční ve středu 17. ledna. Hrát se bude od 12 hodin v tréninkovém centru Brněnské Ivanovice, odkud bude k dispozici také živý přenos. Ten najdete ZDE.

Více
Více
Více
Více