31. května 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Hráči nechali na trávníku maximum, bilancuje Kameník úvod baráže

Vyškovští fotbalisté rozhodně chtěli začít baráž o FORTUNA:LIGU výsledkově lépe, šance však stále vypadají poměrně vyrovnaně. Kouč Jihomoravanů Jan Kameník hodnotil výkon svých svěřenců a nastínil také plány mužstva do nedělní odvety venku.

„Převládá v nás zklamání z utkání, a to v kontextu konečného výsledku. Co se týče herní stránky a taktiky, hráči to odpracovali velmi dobře a tvořili jsme si šance. Bohužel nás Karviná v jednom okamžiku potrestala, když byla přesnější, možná důraznější, a šla do vedení,” otevřel hodnocení trenér Kameník.

Vyškovský lodivod následně zmiňoval velmi dobrou pasáž týmu ve druhé půli. „Karvinou jsme zamkli na její části hřiště a vytvořili jsme si možná největší příležitost utkání. Řekl bych, že se jsme za výsledkem tlačili více. Bohužel nás malinko srazilo dolů, že jsme závěr hráli v deseti, protože se nám zranil hráč a už jsme neměli možnost střídat,” vysvětloval. Fotbalisté ovšem bojovali o výsledek až do úplného konce, za což si zaslouží pochvalu.

„Jsme v poločase baráže, což je jediná útěcha. Pozitivní faktor je, že výkonnost týmu byla dobrá a že hráči nechali na trávníku maximum, co v nich bylo. Teď se musíme rychle dát do pořádku a v neděli v Karviné být trpěliví a čekat na svoji šanci. Ten gól můžeme dát,” dodal Kameník.

Celý záznam tiskové konference sledujte v přiloženém videu. K nedělní odvetě můžete vycestovat i vy, více informací o výjezdů Fanatiků z Vyškovska najdete ZDE.


Více
Více
Více
Více