2. července 2024, Redakce

Nabitá příprava Vyškova: tento týden hraje se Skalicí i Dunajskou Stredou

Začátek Chance Národní Ligy se blíží, a tak se stupňuje i tempo letní přípravy. Fotbalisté MFK se v ní utkají ještě s několika soupeři, přičemž hned tento týden přinese dvojici zajímavých utkání. Středa nabídne souboj s MFK Skalica a sobota s Dunajskou Stredou. Oba duely se uskuteční venku.

Vyškované mají za sebou první bitvu přípravy, která dopadla smírně 1:1 se Zlínem. Skóre otevřel už zkraje zápasu Tomáš Zajíc, nová posila MFK, načež přišla odpověď rivala ve druhém poločase. Předvedená hra však slibuje, že je na co navazovat.

Nejbližším protivníkem Vyškova se stane slovenská Skalica, jež absolvovala už dva přátelská střetnutí. Na úvod zvítězila 2:1 nad Petržalkou, načež přidala také úspěch 3:2 nad účastníkem české první ligy Sigmou Olomouc. Měření sil proběhne ve středu 3. července od 17 hodin na hřišti Skalice.

Nepůjde ovšem o jediný duel, který Vyškov v nejbližší době čeká. Na sobotu 6. července se chystá výjezd do Dunajské Stredy, kde se uskuteční utkání s druhým mančaftem minulého ročníku slovenské ligy. Ten do přípravy vstoupil remízou 0:0 s Austrií Vídeň.

Nezapomeňte sledovat náš web i sociální sítě, aby vám neunikly žádné novinky ze života MFK Vyškov. V předchozích dnech jsme představili například nové posily týmů, o nichž se dozvíte více v sekci Aktuality.

Více
Více
Více
Více