19. července 2024, Redakce

Novinky před začátkem Chance Národní Ligy

Start druhé nejvyšší soutěže je zde. Vyškov na domácí půdě přivítá svého nejbližšího soka - 1. SK Prostějov. S tím se ponesou i některé organizační novinky v letošní sezóně. Pojďme se podívat na to, co vás v prvním domácím kole čeká.

VSTUPENKY

Předprodej vstupenek probíhá pouze prostřednictvím online předprodeje zde. Pokladny se otevírají 1 hodinu před zahájením zápasu. Na pokladnách budou k zakoupení vstupenky na utkání a permanentní vstupenky. Zároveň budou k vyzvednutí permanentní vstupenky pořízené formou voucheru na prodejně Infos nebo na posledním přípravném duelu.

Noví zájemci o permanentní vstupenky si budou moci pořídit plastovou permanentku přímo na pokladně. Musejí však počítat s nahlášením osobních údajů (jméno, příjmení, telefon, e-mail) pro marketingové potřeby klubu MFK Vyškov.

Elektronickou permanentku je možné pořídit online zde.

FANSHOP

Na stadionu bude k dispozici stánek našeho fanshopu, kde si budete moct pořídit repliky nových dresů. Objednávky originálních dresů potom můžete provádět buď na e-mailu vyshop1921@email.cz, anebo v sobotu přímo na zápase ve stánku Fanshopu. Cena originálního dresu činí 1 921 korun, repliky 1 200 korun a dětské repliky 900 korun.

ORGANIZAČNÍ ZMĚNY

Novinkou jsou také nová ustanovení v návštěvním řádu stadionu:

Vstup na stadion je umožněn až po otevření pokladen. Dřívější vstup nebude umožněn a divák bude muset před otevřením pokladen opustit stadion.

Vyvěšování vlajek a používání bubnů, trubek a jiných zvukových mechanicky poháněných zařízení je dovoleno pouze na tribuně C, v sektoru domácích vlajkonošů a v sektoru hostů.

Z bezpečnostních důvodů a k odvrácení nebezpečí jsou návštěvníci povinni na pokyn pořadatelské a bezpečnostní služby jakož i Policie ČR nebo městské policie zaujmout jiná místa než uvedená na vstupence, a to případně i v jiném sektoru. Stejné platí i pro návštěvníky, kteří přijdou po zahájení dané akce.

Důvodem změn v návštěvním řádu je nejen touha po zlepšení atmosféry na stadionu i zvýšení komfortu pro samotné fanoušky, ale především splnění bezpečnostních nařízení.

Pojďme si společně užít start nové sezóny a dotlačme Vyškov k výhře!

Více
Více
Více
Více