14. října 2022, Kryštof Severa

Druhá liga pokračuje, Vyškov míří do Příbrami

Dvanácté kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY posílá Vyškov vstříc exligové Příbrami. Utkání druhého se třetím začíná v Příbrami od 15:30.

Jihomoravští fotbalisté pokračují v soubojích s týmy z horních příček tabulky. Po úspěšném střetu s Varnsdorfem čeká svěřence Jana Trousila další těžký soupeř - FK Viagem Příbram. Druhý celek tabulky F:NL má aktuálně z celé soutěže nejlepší formu, když si odnesl z posledních pěti kol jedenáct bodů.

Nejlepší střelec Příbrami, Daniel Surmaj, má aktuálně na kontě šest vstřelených branek a sdílí tak druhou příčku na kontě vstřelených branek. Nejlepší střelec Vyškova, Bienvenue Kanakimana, má na svém gólovém účtě stejnou hodnotu a každá další vstřelená branka tak jednoho, či druhého fotbalistu, posune do čela tabulky střelců.

Klíčovým mužem Vyškova je však někdo jiný. Brankoviště jihomoravského týmu okupuje devatenáctiletý Antonín Kinský, který zatím odchytal všechny zápasy a svými výkony dopomohl k zisku dvaceti bodů. Na druhé straně je jasnou jedničkou Martin Melichar, který naskočil do všech duelů.

Utkání dvanáctého kola začíná v Přibrami v 15:30 a sledovat jej můžete pomocí videopřenosu.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov