20. října 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Trenér Kameník po venkovním zápase s Líšní

Vítězné utkání, které bohužel poznamenalo i nepříjemné zranění domácího hráče v závěrečných minutách. Trenér Vyškova Jan Kameník se vrátil k bitvě 13. kola Chance Národní Ligy Líšeň–Vyškov, jež přinesla výsledek 0:2.

„Začnu nepříjemným střetem v závěru utkání. První, co udělám, tak popřeju hráči Líšně, aby byl co nejdříve v pořádku a byl brzy opět k dispozici týmu. Protože bez ohledu na výsledek je nejdůležitější, aby to hráči zvládli ve zdraví,” uvedl Kameník na úvod pozápasové tiskové konference.

Dále se vyškovský kouč, který kvůli čtyřem žlutým kartám z minulých duelů byl pouze na tribuně, dostal k samotnému průběhu hry. „Věděli jsme, jak náročné utkání nás v Líšni čeká. Poctivě jsme se připravovali a musím poděkovat všem hráčům a trenérům v rámci realizačního týmu, kteří utkání odvedli, protože jsem nemohl být aktivně přítomný na lavičce,” zmínil Kameník.

„Měli jsme dobrý vstup do zápasu, relativně slušně jsme se uměli dostat do organizované obrany soupeře. Postupem prvního poločasu jsme ale z toho vypadli – a stalo se to i z důvodu, že jsme ofenzivní snahu neřešili dobře. Lacině jsme odevzdávali balóny a přežili jsme i jednu nebezpečnou standardku Líšně,” pokračoval trenér hostů.

Co se týče druhé půle, tu viděl Kameník spíše vyrovnaně. „Neviděl jsem, že by některý z týmů měl větší územní převahu. Možná jsme malinko více drželi míč, ale nebyli jsme nebezpeční. Líšeň přitom hrozila ze svého rychlého přechodu dopředu. My jsme těžili ze standardek, což rozhodlo o výsledku utkání. Výhry si velmi vážíme, po reprezentační pauze nám tři body dávají klid a sílu pracovat do dalšího souboje, v němž nás čeká Zlín,” doplnil Kameník.

Více
Více
Více
Více