24. ledna 2022, Redakce

Martin Šustr a Marek Vintr nebudou na jaře oblékat dres Vyškova

V druholigovém kádru MFK Vyškov nebude v jarní části působit brankář Martin Šustr a na hostování do třetiligové Viktorie Otrokovice míří Marek Vintr.

Martin Šustr zamířil do Vyškova před letošní sezónou z brněnské Zbrojovky. Ve Vyškově naskočil do dvanácti zápasů, vychytal dvě čistá konta a inkasoval devatenáct branek. Další start už ve vyškovském dresu patrně nepřidá. „S ohledem na setrvání Borise Esseleho a skutečnost, že v nejbližší době očekáváme příchod další mladšího brankáře se nám jevilo jako nejlepší řešení umožnit Martinovi hledat si nové angažmá. Do té doby se připravuje s naším béčkem,“ komentuje tento krok tiskový mluvčí klubu Kryštof Severa.

Dalším odchodem je hostování Marka Vintra, který jaro stráví v kádru třetiligové Viktorii Otrokovice. Vintr zaznamenal v jedenácti startech tři ligové branky, další dvě zaznamenal v poháru. I jeho transfer je vyustěním přetlaku v kádru. „Věříme, že pro Marka bude nejlepší, když stráví jarní část v týmu, kde bude dostávat více prostoru. Vzhledem k velkému počtu hráčů, které zkoušíme na jeho pozici, by pro něj bylo složité probojovat se do kádru a jeho vytíženost by nedosahovala té, kterou obě strany očekávají. I proto vidíme hostování jako nejlepší řešení pro obě strany,“ řekl klubový mluvčí.

Více
Více
Více
Více