12. srpna 2022, Tadeáš Mima

Naváže Vyškov na bodovou sérii? V cestě mu stojí Táborsko

Vyškovští fotbalisté mají před sebou další zápas FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, ve kterém je čeká jihočeské Táborsko. FC SILON Táborsko změnil před sezónou název, ale cíl zůstává podobný. Hrát důstojnou roli ve F:NL.

Před sezónou krom názvu změnilo Táborsko i hlavního trenéra. Cepovat jihočeský celek tak bude v Drnovicích známé jméno - Radoslav Kováč. Jeho působení zatím Jihočechům přineslo dva body za remízu s Příbramí a rezervou pražské Slavie. Dva body tak v tabulce F:NL staví Táborsko na desátou pozici.

Vyškov zahájil svou druhou sezónu ve F:NL ideálně. Po domácí výhře nad Chrudimí přidali Moravané i bod za remízu nad béčkem Sparty a díky tomu se drží na famózní třetí pozici. Tým okolo matadora Klesy má navíc Táborsku co oplácet. V loňském roce totiž v domácím souboji podlehl tehdejšímu FC MAS 0:1 poté, co nejprve Ilko neproměnil pokutový kop a na druhé straně hosté sporně nařízenou penaltu proměnili.

I druhý loňský zápas mohl a patrně měl skončit v moci Vyškova, ale remízu 1:1 přihrála domácím chyba obrany Vyškova a vzájemná bilance tak hovoří lehce ve prospěch Táborska. Jak to dopadne ve třetím vzájemném souboji? To určí sobotní zápas, který startuje v 10:15. Vstupenky na něj můžete nakupovat online a to zde. K dispozici bude na místě také zápasový program, jehož cena je pro sobotní duel stanovena na 20 korun. V něm najdete rozhovor s Lukášem Lahodným a také se díky jeho zakoupení můžete zúčastnit tomboly.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov