6. srpna 2022, Kryštof Severa

Navážou svěřenci Jana Trousila na první výhru? V cestě jim stojí rezerva Sparty

Béčka ligových týmů jsou již druhou sezónu nedílnou součástí FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Vyškov čekají celkem tři soupeři, kteří nosí písmeno "B" za svým názvem. Tím prvním bude ve druhém kole F:NL AC Sparta Praha B.

Vyškov zahájil sezónu nejlépe, jak mohl. Jihomoravský celek se v Drnovicích postavil Chrudimi statečně a po závěrečném hvizdu mohl slavit výhru 3:0. Tu zařídil dvěma góly burundský expres Benny Kanakimana a další gól přidal nováček v kádru Adama Fofana.

Druhým soupeřem MFK bude jeden z týmů z hlavního města. Rezervní celek pražské Sparty loni patřil k nejlepším celkům F:NL a do závěrečných kol bojoval o barážkové příčky. Dva souboje svedl také s Vyškovem,, ten první odehrál v polovině září na drnovickém stadionu. Tehdy se Sparta radovala z výhry 3:2, když výkon Pražanů notně podpořil agilní Minchev.

Druhý duel přišel 10. dubna a Sparta na stadionu Evžena Rošického dominovala. Byť Vyškov gólem Jiřího Oulehly vedl, opět nedokázal uhlídat Martina Micheva, který mu během devíti minut nasázel hattrick a tři body si opět ponechala Sparta.

V prvním duelu letošní sezóny zajížděla Sparta do Olomouce, kde na Andrově stadionu podlehla domácím poměrem 0:1. Rezerva Sigmy navíc neproměnila pokutový kop.

Nedělní zápas začíná v 10:30 na stadionu v Seifertově ulici, kde standardně hrává své zápasy Viktoria Žižkov. Vyškov bude moci do zápasu nasadit i nejnovější akvizici - Jaromira Srubka. Živý přenos bude přenášet prostřednictvím streamovací platformy F:NL. Odkaz najdete před začátkem utkání na sociálních sítích MFK.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov