5. srpna 2022, Redakce

Vstupenky na Táborsko můžete nakupovat online!

Nač čekat ve frontě na vstupenku před zápasem. Pořiďte si lístky na fotbal už teď! Díky online nákupu prostřednictvím platformy TicketLive si můžete jak vstupenku, tak permanentku koupit už teď z pohodlí domova.

Vstupenky na utkání 3. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY jdou do prodeje, odkaz na předprodej vstupenek najdete zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/mfk-vyskov-fc-silon-taborsko-13-08-2022.

Koupit si také můžete permenentní vstupenku na všechny zápasy MFK v sezóně. Odkaz na nákup permanentky najdete zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/mfk-vyskov-fortuna-liga-2023-2023-permanentka.
Ticketing Vyškova zařizuje společnost TicketLive, která zajišťuje ticketing klubům, jako je například Baník Ostrava, Slovan Liberec nebo také Dynamo České Budějovice. Vstupenky na jednotlivé akce jsou opatřeny jedinečným kódem, který vám při vstupu na stadion bude načten a na základě tohoto ověření budete vpuštěni na stadion. Podobný postup je i v případě online permanentní vstupenky, kterou si můžete na svém chytrém telefonu vložit i do své online peněženky (Apple wallet, Google wallet). Pak už se nemusíte bát, že permici někdy zapomenete doma a budete ji mít vždy u sebe.
Vstupenky ve fyzické podobě můžete zakoupit bezprostředně před ligovým utkáním na pokladně v Drnovicích.
Fyzický prodej permanentních vstupenek probíhá v Tipsport baru Dukla.
Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov