28. července 2022, Redakce

AKTUALIZOVÁNO: Informace k prodeji vstupenek a permanentních vstupenek pro sezónu 2022/2023

MFK Vyškov vstupuje do nové fáze ticketingu. Od nové sezóny si mohou fanoušci pořídit vstupenku na utkání F:NL online prostřednictvím portálu TicketLive!

„Jsme si vědomi, že musíme jít s dobou a jedním z prvků, který je naprostou nutností, je online ticketing. O jeho zavedení jsme přemýšleli od zimní přestávky a hned po skončení uplynulého ročníku F:NL jsme začali o jeho zavedení jednat. Bohužel došlo v našem jednání s několika poskytovateli k několika komplikacím na obou stranách, a vinou toho spouštíme ticketing až těsně před zahájením sezóny. Věříme však, že nám fanoušci odpustí, jelikož získávají možnost zakoupit si vstupenku či permanentku na celou sezónu, z pohodlí svého domova,“ řekl ke spuštění ticketingové platformy marketingový manažer Vyškova Kryštof Severa.

Ticketing Vyškova bude zařizovat společnost TicketLive, která zajišťuje ticketing klubům, jako je například Baník Ostrava, Slovan Liberec nebo také Dynamo České Budějovice. Vstupenky na jednotlivé akce jsou opatřeny jedinečným kódem, který vám při vstupu na stadion bude načten a na základě tohoto ověření budete vpuštěni na stadion. Podobný postup je i v případě online permanentní vstupenky, kterou si můžete na svém chytrém telefonu vložit i do své online peněženky (Apple wallet, Google wallet). Pak už se nemusíte bát, že permici někdy zapomenete doma a budete ji mít vždy u sebe.

Samotný prodej bude spuštěn v pátek dopoledne prostřednictvím portálu https://www.ticketlive.cz/cs. Odkaz na ticketing bude k dispozici jak na sociálních sítích klubu, tak na webových stránkách. V průběhu sezóny bude nasazeno do prodeje vždy pět následujících zápasů. Nemusíte se však bát, že si nekoupíte vstupenku před zápasem. Pokladny v Drnovicích budou v provozu více než hodinu před utkáním, kde si budete moci koupit vstupenku přímo.

Permanentky můžete nakoupit zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/mfk-vyskov-fortuna-liga-2023-2023-permanentka

Vstupenky na Chrudim najdete zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/mfk-vyskov-mfk-chrudim-30-07-2022

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov