21. července 2022, Kryštof Severa

Změny v kádru: Ze Slovácka přichází Kratochvíla, do Kroměříže míří Jambor

Vyškov hlásí před začátkem soutěže další posily. Útočnou fázi vyztuží David Kratochvíla, který přichází na hostování z prvoligového Slovácka. Naopak ven z kádru míří Dan Jambor, který by pravděpodobně nedostal v podzimní části potřebný prostor a své dovednosti bude moct ukázat na hostování v třetiligové Kroměříži.

Odchovanec holešovského fotbalu působí v organizaci Slovácka od roku 2016 a v dospělém fotbale prozatím sbíral starty jen v MSFL. Tam naskočil do osmadvaceti zápasů a nasázel v nich třináct branek. Ve Vyškově bude jeho úkol jednoznačný. Společně s Ondřejem Vintrem zkvalitnit zakončení a zvýšit počet vstřelených branek.

K větší produktivitě bude určitě nápomocen i záložník Alexis Alégué. Záložník se zkušenostmi z francouských soutěží navíc šestkrát naskočil i do Ligue 1. Pětadvacetiletý kamerunec naposledy působil v druholigovém Rodez AF a nyní už rozšiřuje ofenzivní řady MFK.

Naopak ven z kádru míří Dan Jambor, který bude sbírat další herní zkušenosti na hostování v třetiligové Kroměříži. Dan Jambor působí ve Vyškově od března 2020, kdy přestoupil ze Zbrojovky Brno. V loňské sezóně se objevil v dresu MFK v osmnácti případech v lize a dvakrát v MOL Cupu.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov