15. července 2022, Tadeáš Mima

Weber už maká za Vyškov! Tým je dobře namixovaný, věří

Nová osobnost již účinkuje v dresu MFK Vyškov. V jihomoravském klubu se nově zabydluje Tomáš Weber, který už sbíral i ligové starty. Na novou příležitost se však těší a věří, že bude pro mančaft přínosem.

„Samozřejmě si zvykám na nové prostředí, ale některé kluky už jsem znal. To mi pomohlo k rychlejší aklimatizaci,” uznal Weber po příchodu do Vyškova. Právě účastník FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se chystá na nový ročník a snaží se sbírat co nejlepší výsledky v přípravě.

„Připravujeme se poctivě. Teď máme za sebou tři těžké zápasy s ligovými týmy, které nás dobře prověřily před startem soutěže,” sdělil Weber. Podle něj navíc je vyškovské mužstvo dobře namixované, a to co se týče zkušenějších borců, tak mladších kluků.

Na nový ročník se tak Weber jednoznačně těší. „První kola bývají vždy nervózní a jsou těžká i psychicky. Samozřejmě se však na ně připravíme a uděláme maximum, abychom do soutěže vstoupili dobře,” burcoval. Nepodceňuje ani fanoušky, které považuje za velmi důležité. „Doufám, že nás přijdou podpořit a pomohou nám,” doplnila letní posila.

Předvést bude moct Weber mimo jiné také zítra, v sobotu 16. července. Hrát se bude další přípravná duel, jenž bude hostit Uničov. Začíná se v 10.30.


Foto: Football Club Trinity Zlín

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov