20. června 2022, Kryštof Severa

Změny v kádru. Zůstává Matys, Langer odchází do Hodonína

Po dvou oznámených posilách z druhé ligy přichází třetí jméno, které bude na podzim oblékat dres MFK. Management Vyškova dokázal doladit podmínky a stejně jako na jaře, tak i na podzim bude ve Vyškově hostovat stoper František Matys. V MFK naopak končí Tomáš Langer, který odchází do Hodonína, kde již na jaře hostoval.

Devatenáctiletý stoper František Matys se v uplynulém půlroce zapojil do kádru Vyškova a během jarní části odehrál devět zápasů, ve kterých jednou skóroval. Díky dohodě obou klubů se odchovanec pražské Slavie bude prát o svou šanci i v dalším půlroce.

Kdo naopak dres Vyškova neoblékne je Tomáš Langer. Osmadvacetiletý univerzál již na jaře oblékal dres divizního Hodonína a dopomohl mu k postupu do MSFL. Na svou práci může Langer navázat i v dalších sezónách, neboť právě dres Hodonína bude oblékat i nadále. V dresu Vyškova odehrál Tomáš Langer 43 zápasů, ve kterých zaznamenal jednu branku. Za odvedené služby v našem dresu mu patří velký dík.


Tijani do Plzně

Náš bývalý hráč Mohamed Tijani pokračuje ve své sportovní kariéře v nejvyšší soutěži a mění své působiště. Místo Slavie Praha však bude oblékat dres Viktorie Plzeň. Mohamed po odchodu z Vyškova zamířil do Jihlavy, kde si svými výkony vybojoval angažmá ve Slavii Praha. Z té pak hostoval v Liberci, kde odehrál i několik duelu Evropské ligy. Poté jej postihlo dlouhé zranění, které si vyžádalo dlouho rekonvalescenci. Na jaře hostoval v Teplicích a teď jej čeká angažmá v mistrovské Viktorii. Ať se daří!


Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov