13. června 2022, Kryštof Severa

První letní posila: Tomáš Weber

První letní posilou MFK Vyškov se stává Tomáš Weber. Šestadvacetiletý záložník původem z Vyškova se tak vrací do svého rodiště. V klubu podepsal dvouletou smlouvu.

„Tomáš Weber je použitelný kamkoliv do středu pole, má určitě ještě ambice vrátit se do ligy a vzájemně si můžeme pomoct,“ představuje nového hráče generální manažer Zbyněk Zbořil. „Bonusem je, že bydlí v Drnovicích a bude hrát doma,“ doplňuje Zbořil.

Byť se Tomáš narodil ve Vyškově, tak své první fotbalové krůčky předvedl až v Jablonci. Ve své kariéře vystřídal Tomáš i nejeden jihomoravský klub. Hned po Jablonci totiž působil v dresu Zbrojovky Brno a v rámci hostování nakoukl i do dresu Znojma.

Poslední roky své fotbalové kariéry spojil Tomáš Weber se severní částí Moravy a se Slezskem. Od roku 2018 totiž působil v Karviné, odkud hostoval v Třinci, kam následně přestoupil. Z Třince už jeho kroky zamířily zpět do svého rodiště a díky skutečnosti, že Vyškov hraje své zápasy na drnovickém fotbalovém stadionu, může Tomáš navázat na výkony svého otce Jozefa Webera, který v dresu Drnovic potěšil fanoušky nejedním skvělým výkonem.

V nejvyšší soutěži odehrál Weber celkem 26 duelů, ve kterých si zapsal jednu branku a dvě gólové nahrávky. V druhé nejvyšší soutěži nasbíral 88 startů, sedm branek a tři asistence.

Tak vítej ve Vyškově, Tome!

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov