18. srpna 2022, Kryštof Severa

Vyškov bude hájit neporazitelnost v televizním utkání v Opavě

Šest dnů po domácí výhře nad Táborskem čeká svěřence Jana Trousila další náročný duel, čtvrté kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY otevře právě souboj Opavy s Vyškovem. Utkání proti SFC můžete sledovat v pátek od 18:00 na ČT Sport.

Fotbalisté Vyškova otevřeli novou sezónu druhé ligy ve velkém stylu a v úvodních třech zápasech vydolovali sedm bodů z devíti možných, díky čemuž se nacházejí v tabulce na 3. místě. V minulém kole předvedli Vyškovští doma parádní obrat proti Táborsku, který režírovali jednou brankou Beny Kanamikama a dvěma zásahy Adama Fofana. Oba tak mají na svém kontě v úvodu sezóny už tři trefy.

To Opava tak oslnivou formu v úvodu sezóny nemá, dosud zapsala pouze tři body. Na úvod sezóny padla ve Varnsdorfu 1:3, o kolo později v domácí premiéře ale vyhrála doma nad tápající Duklou Praha 3:0. I v minulém kole byla blízko bodového zisku, a to na hřišti olomouckého béčka, ovšem domácí Hanáci gólem v nastavení připravili Slezany o naději na cennou remízu.

Co se týče loňských soubojů Vyškova s Opavou, tak pro oba zápasy platilo rčení „Můj dům, můj hrad.“ Opavští doma na jaře zvítězili 1:0, jarní odveta na hřišti Vyškova ale vyšla daleko lépe domácímu MFK, který výhrou 4:1 odstartoval úspěšnou jarní část soutěže. Za Vyškov se tehdy trefili Klesa, Cabadaj a Vintr, a jedna trefa byla zapsána jako vlastní.

Kdo se bude radovat tentokrát? Utkání Opavy s Vyškovem startuje na Městském stadionu v Opavě v pátek v 18:00 a živě jej vysílá ČT Sport. Duel bude řídit jako hlavní rozhodčí Jan Všetečka, jeho asistenty budou Adam Horák a Jaroslav Hádek.

Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 10:30 | MUZ
AC Sparta Praha B
MFK Vyškov