15. dubna 2022, Kryštof Severa

Návrat na vítěznou vlnu? Vyškov míří do Ústí

Šance na návrat na vítěznou vlnu přichází už tuto sobotu. Tým z Vyškova míří na sever Čech, kde ho čeká další těžké utkání v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY proti houževnatému Ústí nad Labem. Podzimní duel Vyškov zvládl, ale následující útkání bude o poznání těžší.

Vyškovu poslední dva zápasy F:NL nevyšly, po vysoké porážce na Spartě se přesunul do Drnovic, kde po smolné penaltě prohrál 0:1 s Příbramí. Svěřence Jana Trousila tak mají co napravovat. V cestě jim tentokrát bude stát houževnatý tým z Ústí nad Labem.

Podzimní duel s Ústím přinesl do Drnovic dlouho bezbrankovou bitvu, kterou rozhodl v osmdesáté minutě Pavol Ilko. „Ústí ukázalo své kvality. Dobře presovalo a výborně bránilo,” řekl tehdy po utkání slovenský bek. Ústí se aktuálně nachází na 14. pozici ve F:NL a má co dělat, aby se v co nejkratším čase vyhnulo boji o záchranu. Vyškov má na svého sobotního soka náskok pěti bodů a může se mu dýchat o něco snadněji.

Co však nemusí nechávat vyškovské v úplném klidu, je výkon Ústí v posledním kole, kdy Severočeši hráli na půdě vedoucí Zbrojovky Brno. Byť svěřenci Davida Jarolíma prohráli 1:2, zejména za výkon v závěru zápasu si minimálně bod zasloužili.

Zápas na Městském stadionu v Ústí nad Labem začíná v sobotu v 17:00. Hlavním rozhodčím je Pavel Franěk, jeho asistenty na čarách budou Alexandr Černoevič a Jaroslav Hádek.

Více
Více
Více
Více