22. března 2022, Redakce

Díky Pavle! Pavel Simr se loučí s Vyškovem a míří do Otrokovic

V jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY už dres Vyškova neoblékne vytáhlý útočník Pavel Simr. Majitel čtyř prvoligových branek se dohodl na ukončení smlouvy a zamířil za svým nedávným spoluhráčem, Markem Vintrem, do třetiligových Otrokovic.

„Před touto sezónou jsme spolu udělali férovou dohodu, že v březnu si sedneme a vyhodnotíme jeho další působení ve Vyškově. Na podzim odvedl kus dobré práce, těšilo mě, že měl chuť si ještě druhou ligu vyzkoušet a smekám před ním, jak to zvládal,“ rozpovídal se na adresu Pavla Simra generální manažer klubu Zbyněk Zbořil. „V zimě se jeho role v mužstvu změnila, přednost dostávali jiní hráči a tak jsme po všeobecné shodě došli k závěru, že naši spolupráci ukončíme,“ pokračuje Zbořil.

Pavel Simr zamířil do kádru Vyškova před sezónou 2020/2021, tudíž před ročníkem, ve kterém Vyškov vybojoval postup do F:NL. Celkem oblékl dres Vyškova v jednadvaceti soutěžních utkáních a v nich se prosadil celkem jedenáctkrát. Teď před ním stojí další výzva. Společně se svým nedávným spoluhráčem, Markem Vintrem, bude bojovat o udržení v MSFL. „Pavel v jeho věku potřebuje hrát, mít v mužstvu důležitou roli a dohodl se s Otrokovicemi,“ doplnil generální manažer. „Chci mu za vedení klubu poděkovat a popřát mu hodně zdraví a ať ještě nastřílí kupu gólů,“ uzavřel Zbyněk Zbořil.

Více
Více
Více
Více