18. března 2022, Kryštof Severa

F:NL pokračuje, do Drnovic míří Varnsdorf

Jihomoravský Vyškov zahájil jaro čtyřmi body a určitě bude chtít pokračovat. V cestě jim však stojí FK Varnsdorf. Utkání 19. kola F:NL začíná v Drnovicích v 10:15.

Varnsdorfu se povedl vstup do jarní části. Tým z Ústeckého kraje se aktuálně nachází na čtvrtém místě tabulky s jednobodovou ztrátou na třetí Líšeň. Motivace pro Varnsdorf je tak celkem jednoznačná. Dopomoci mu k tomu může zejména produktivite severočeského celku. Varnsdorf na jaře zatím neinkasoval a ve dvou zápasech nasázel soupeřům rovných šest branek. Obrana Vyškova se tak bude muset mít na pozoru.

Největší ofenzivní silou Varnsdorfu je Bojan Dordič, který nasázel už deset branek. Jedničkou v brance sobotního soupeře Vyškova je Adam Richter, který odchytal oba jarní duely a zatím si v letošní sezóně čtyři vychytané nuly.

Když pomineme dohrávku z podzimu s Líšní, tak se Vyškovu vstup do jara celkem podařil. Svěřenci Jana Trousila nejprve v Drnovicích srazili hřebínek Opavě a v posledním kole si odvezl bod z Tábora. Nejlepším střelcem jihomoravského klubu je osmibrankový Ondřej Vintr, který se na jaře prosadil třikrát. Jarní jedničkou je Antonín Kinský, jenž ve Vyškově hostuje z pražské Slavie.

Pro fanoušky Vyškova je připravena opět doprava z Vyškova (odjezdy od Gymnazia v 9:15 a 9:45 se zastávkami u vlakového nádraží a nemocnice. Vstupenky budou připraveny k prodeji hodinu před utkáním. Zápas můžete také sledovat na onlajnech.

Více
Více
Více
Více